Bazı yorumcular, yüzünün sarardığını gören kişinin ahirette Allah'a yaklaşan ve yüce makamlara erişen kimselerden olacağını belirtmişlerdir. Rüyada yüz sarılığı aynı zamanda horluk, kıskançlık ve bazen de ikiyüzlülüğe işaret edebilir. Benizdeki sarılık, ibadete ve geceleri ekstra namaz kılmaya teşvik edici olarak yorumlanabilir. Ayrıca sarılık, bazen aşk ve sevgiye işaret ederken, husu (derin düşünce) ve korku gibi duyguları da simgeler.

O dizi yeni sezonla baş edemedi! Yeni dizi erken finale gidiyor O dizi yeni sezonla baş edemedi! Yeni dizi erken finale gidiyor

RÜYADA BENZİ SARARMAK

Rüyada yüzünün beyaz ancak vücudunun sarı olduğunu görmek, dış görünüşünün iç dünyasından daha hayırlı olduğunu işaret eder. Eğer vücut beyazken yüz sarı ise, iç dünyasının dış görünüşünden daha hayırlı olduğu yorumlanır. Ancak her ikisinin de sararması hastalığa işaret eder. Elbisenin tamamının sararması ise sahibi için zayıflık ve hastalık anlamına gelir. Ancak yün ve ipekten yapılmış elbise veya atlas cübbe gibi özel kumaşlarda görülen sarılık, dinî açıdan rahatlık ve huzur olarak yorumlanır.

Bu tür rüyalar genellikle kişinin ruhsal durumunu, manevi yönelimlerini ve dini hassasiyetlerini yansıtır. Rüya yorumları, bireyin içsel dünyasını anlamada ve hayatındaki potansiyel etkileri değerlendirmede yol gösterici olabilir.

Muhabir: Haber Bülteni