Güzel kokulu bitkiler ise üzüntü, keder, şiddet ve yoksulluktan kurtulmaya, bekâr kişiler için evlenmeye, evli kişiler için çocuk sahibi olmaya, umutların ve beklentilerin gerçekleşmesine işaret eder. Yaprakları yemeğe katılan güzel kokulu bitkiler ise sürekli sevinç, hoş rızık ve ticaretin işaretçisidir. Ancak bitkilerin gereksiz yere yolmak veya koparmak üzüntüye delalet eder.

Antalya’da aç ayılar kovanları kemirdi Antalya’da aç ayılar kovanları kemirdi

Rüyasında yeşil bitkiler gören kişi, sıkıntıların sona ereceğini ve isteklerinin gerçekleşeceğini müjdeleyen bir habere nail olabilir.

RÜYADA BİTKİ GÖRMEK

Rüyada herhangi bir bitki görmek, ruhsal ve bedensel rahatlamanın işaretidir. Bu rüya, kişinin içsel huzura ve rahatlamaya kavuşacağını haber verir.

Ibn-i Sirin'e göre, reyhan gibi güzel kokulu bitkilerin toplandığı bir rüya, keder ve hüzne işaret eder. Bu hüzün, toplanan bitkilerin azlığına göre yavaş veya çok çabuk şekilde gelir. Demet halindeki bitkilerden sarı olanlar hastalığa, kırmızı ve sarı karışık olanlar ise zarar görmeden iyilik getirecek olaylara delalet eder. Beyaz ve yeşile yakın olanlar ise nimete, evliliğe, çocuk sahibi olmaya ve hayra yorumlanır.

Rüya yorumları genellikle kişinin yaşadığı deneyimlere, duygusal durumuna ve rüyanın detaylarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle rüya yorumlamaları geniş bir perspektiften değerlendirilmelidir.

Muhabir: Haber Bülteni