Bir kişinin rüyasında böceklerin elinde veya vücudunun herhangi bir yerinde dolaştığını görmesi, yakın bir zamanda sevindirici bir haber alacağına işaret eder. Ancak, böcek tarafından ısırıldığını görmek, beklenen bir haberin gecikebileceğine veya uzun süredir takip edilen bir işin sonuçlanmasında bir süre daha başarılı olunamayabileceğine işaret eder. Rüyada böcek öldürmek ise, halihazırda yürütülen bir işin başkaları tarafından devralınacağını gösterir. Pislik böceği görmek ise, haram yemeye veya bir düşmanlıkla karşılaşmaya ve iş hayatında yer değiştirmeye işaret edebilir.

RÜYADA BÖCEK GÖRMEK

Rüyada böcek yemek, genellikle mutsuz bir evliliğe işaret ederken, böcek öldürmek sıkıntılardan uzak ve rahat bir yaşama işaret eder.

Rüyada böcek ısırması, beklenen bir haberin gecikmesine veya uzun süredir takip edilen bir işin sonuçlanmasında başarıya ulaşamamaya işaret eder.

Yenimahalle'deki Kariyer Günleri'nin ilk misafiri Erdal Erzincan! Yenimahalle'deki Kariyer Günleri'nin ilk misafiri Erdal Erzincan!

Rüyada tırtıl böceği görmek, tuhaf bir durumla karşılaşmaya işaret ederken, mayıs böceği görmek ise, genellikle gazaplık ve maddi zorluklarla ilişkilendirilir. Sümüklü böcek görmek ise, yer değiştirmeye işaret ederken, ateş böceği görmek kısa süreli sevinç ve sıhhatin düzelmesine işaret eder.

Muhabir: Haber Bülteni