Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, minik öğrencilerin Bed-i Besmele törenine katıldı Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, minik öğrencilerin Bed-i Besmele törenine katıldı

Seul Sanat Merkezi’nin (SAC) prestijli projesi SAC on Screen, “Secret Museum” adlı gösterimiyle sanatseverleri dijital bir yolculuğa çıkarıyor. Paris'in beş büyük müzesinden biri olan Petit Palais tarafından düzenlenen dijital şaheser sergisinin Kore turu olan Secret Museum, sanatın temel temaları üzerine odaklanıyor.

Gösterim Detayları:

Tarih: 29 Haziran 2024 Cumartesi
Saat: 16:30
Yer: Kore Kültür Merkezi Gösteri Salonu (3. kat)
Süre: 47 dakika
Gösterim Dili: Korece
SAC on Screen, Seul Sanat Merkezi’nin en iyi gösterilerini video aracılığıyla Kore ve tüm dünyada izleyiciyle buluşturmayı amaçlayan bir video projesidir. Sanatçıların yüz ifadeleri ve vücut hareketlerini, sahnenin her köşesini ve sahnedeki duyguları izleyiciye aktarabilmek için 10’dan fazla kamera açısı ve net seslerle çekilmektedir. Bu sayede izleyiciler, canlı performans izler gibi deneyim yaşama fırsatı bulurlar.

“Secret Museum” Hakkında:

Secret Museum, sanatın temel temaları olan çizgi, renk, ışık, gölge, zaman, perspektif, malzeme ve duygu gibi sekiz bölümden oluşur. Her bölümde, o bölümün anlamını açıkça içeren dijital şaheserler gösterilir. Bu benzersiz deneyim, sanatseverlere dijital başyapıtların büyüleyici dünyasını keşfetme fırsatı sunuyor.

Muhabir: Sevda Ecem