Hayatındaki kadınlarla gündeme gelen Sami Kiresepi, şimdilerde Rachel Araz ile evli. Peki, Sami Kiresepi kimdir? Rachel Araz'ın kocası Sami Kiresepi Müslüman mı?

SAMİ KİRESEPİ KİMDİR?

Sami Kiresepi, 1976 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İş dünyasında başarılı bir isim olarak tanınan Kiresepi, Santa Farma adlı ilaç şirketinin sahibidir. Şirket, ilaç sanayisinin önde gelen firmalarından biri olarak 1000 kişiye istihdam sağlamaktadır ve yıllık 60.000.000 kutu kapasitesine sahiptir.

SAMİ KİRESEPİ NE İŞ YAPIYOR?

Candan Baysan vefat etti! Candan Baysan kimdir? Candan Baysan vefat etti! Candan Baysan kimdir?

SAMİ KİRESEPİ EVLİLİKLERİ

Boyu 1.80 cm ve kilosu 83 olan Sami Kiresepi, 2021 yılı itibariyle 45 yaşındadır. Kiresepi'nin kişisel hayatı da dikkat çekici detaylarla doludur. İlk evliliğini Alexis Nina ile yapmış, ancak bu evlilik sonrasında çift ayrılmıştır.

Kiresepi'nin adının geçtiği bir diğer ilişki ise Burcu Esmersoy ile olan birlikteliğidir. İkili, New York'ta nişanlanmış, ancak ailesinin onaylamadığı yönündeki haberler nedeniyle ilişkilerini sonlandırmışlardır.

SAMİ KİRESEPİ KİMİNLE EVLİ?

2014 yılında, tasarım dünyasının ünlü isimlerinden Rachel Araz ile bir ilişkiye başlamış ve çift 2016 yılında evlenmiştir. Bu evliliklerinden iki çocukları bulunmaktadır. Rachel Araz ile olan evliliği, Kiresepi'nin kişisel hayatında önemli bir dönüm noktası olmuştur.Sami Kiresepi iş dünyasında elde ettiği başarılar ve kişisel yaşamındaki gelişmeler ile dikkat çeken bir isimdir. Santa Farma'daki liderliği, iş dünyasındaki etkisi ve özel hayatındaki önemli ilişkiler, onun toplumda tanınan ve saygı duyulan bir figür olmasını sağlamıştır.

SAMİ KİRESEPİ MÜSLÜMAN MI?

Sami Kiresepi, İstanbul doğumludur. Ancak Kiresepi'nin nereli olduğu hakkında net bilgi bulunmamaktadır. Ancak Kiresepe'nin Yahudi olduğu söylenmektedir. 

Muhabir: Haber Bülteni