Samsun'un Atakum ilçesinde, evine temizlik yapması için çağrılan kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen bir kişi tutuklandı. Olay, Mevlana Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 44 yaşındaki İ.K. isimli şahıs, bir tanıdığı aracılığıyla F.G. adlı kadını temizlik yapması için evine davet etti.

F.G., yapılan anlaşma gereği İ.K.'nin evine geldiğinde yaşananlar nedeniyle polise başvurdu ve İ.K.'nin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdü. Kadının şikayeti üzerine harekete geçen İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, İ.K.'yi gözaltına aldı.

Şüpheli, sorgulamanın ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Mahkeme, İ.K.'nin üzerine atılı suçlamaları reddetmesine rağmen delilleri yeterli buldu ve şahsı tutuklayarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilmesine karar verdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve detaylar geldikçe kamuoyu ile paylaşılacak.

Cem Garipoğlu'nun mezarından çıkarılan kalıntılar Adli Tıp Kurumu'na teslim edildi Cem Garipoğlu'nun mezarından çıkarılan kalıntılar Adli Tıp Kurumu'na teslim edildi

Kaynak: İHA