Türkiye'de konsept olarak bir ilk olan ve sanat galerisiyle restoranı birleştiren “Mell In More Art” birbirinden değerli sanatçıların nadide eserlerini sanatseverlerle buluşturdu. Cinnah Caddesi’nde iki buçuk ay önce kapılarını açan mekânı M.Orkun Altekin ve Meltem Babaoğlu işletiyor.

KONSEPT OLARAK TÜRKİYE'DE BİR İLK

15 günde bir farklı bir sanatçının sergisine ya da karma bir sergiye yer verdiklerini belirten “Mell In More Art”ın kurucu ortağı M.Orkun Altekin, haymanagazetesi.org internet haber sitesine yaptığı açıklamada, “Konsept olarak Türkiye’de bir ilk, hem sanat galerisi hem restoran. Günnur Ulusoy, Devrim Erbil baskıları, Mustafa Demirpençe, Ahmet İmami, Fatih Urunç gibi ressamların tabloları halen sergileniyor. Sergiler düzenli olarak değişiyor. Bu sergi Eylül ayına kadar açık kalacak.

Depremzede çocuğa koruyucu aile Depremzede çocuğa koruyucu aile

Rezervasyon usulü hizmet verdiğimiz restoran kısmında ise hem yöresel hem de dünya mutfaklarının yemeklerini sunuyoruz.” ifadesini kullandı.

Çankaya’da, Atakule’nin karşısında oldukça merkezi bir konumda yer alan ve 18 Mayıs’ta ziyarete açılan mekân, sanatseverleri birbirinden değerli tablolarla buluşturmaya ve birbirinden lezzetli yemeklerle ağırlamaya başladı.

Muhabir: Necdet Gürsoy