İstanbul Ümraniye’de polis memuru Şeyda Yılmaz, 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti tarafından tabancayla vurularak şehit edildi. Görevi başında hain bir saldırıya uğrayan 24 yaşındaki Şeyda Yılmaz, memleketi Sivas’ta düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törene, ailesi, yakınları, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Soba satan esnaf kışa hazırlanıyor Soba satan esnaf kışa hazırlanıyor

Cenazede gözyaşları sel olurken, şehit polisin eşi Semih Yılmaz’ın sözleri yürekleri dağladı. Eşinin tabutuna sarılan Semih Yılmaz, “İzin aldık, gelecektik. Vatan sağ olsun. Çok mu istedin, Sivas’ı” diyerek duygularını dile getirdi. Eşinin tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğulan Semih Yılmaz, törende zor anlar yaşadı.

Semih Yılmaz, sosyal medya hesabından şehit eşi için veda mesajı yayımladı. Yılmaz mesajında, "Bizim sevdamız vatan uğruna yarım kalan sevdalardan oldu. Şehadetin kutlu olsun canım sevgilim, sen benim bu dünyadaki en büyük hasretliğimsin. Seni daima sevdim ve ömrümün sonuna kadar sevmeye devam edeceğim, dünyalar güzeli eşim benim” ifadelerine yer verdi.

Polis memuru Şeyda Yılmaz’ın cenazesi, Sivas’ta düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Muhabir: Haber Bülteni