Yaşam

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Koçak saha çalışmalarına katıldı

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak, E-90 karayolunda meydana gelen tek taraflı trafik kazasının ardından hızla olay yerine intikal etti. Başkan Koçak, kazazedeye geçmiş olsun dileklerini iletirken, saha çalışmalarını da yerinde inceledi.

Abone Ol

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak, vatandaşların her türlü sorununda yanlarında olmaya devam ediyor.

E-90 karayolundaki trafik kazasında olduğu gibi, sel felaketinde de hızlı müdahaleleri ile dikkat çeken Başkan Koçak, her daim halkın hizmetinde olduğunu bir kez daha gösterdi. Koçak ve ekibi, bölgedeki altyapı sorunlarını gidermek ve vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ÇILIŞMALARA KATILDILAR

Başkanı Mustafa Koçak ve Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Belediye Meclis Üyesi Savaş Yiğit, köylerde meydana gelen hasarları yerinde inceledi. Büyükşehir ve ilçe belediyeleri tarafından yürütülen saha çalışmalarına katılarak, zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundular.

“BU HALKIN HİZMETKÂRI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Şereflikoçhisar Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden yapılan bir paylaşımda, sel felaketi sonrası yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Kuzey mahallelerimizde yaşanan sel felaketinin ardından ekiplerimizle birlikte bölgedeydik. Biz bu halkın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Geçmiş olsun…”

ALTYAPI PROJELERİNDEN SOSYAL HİZMETLERE

Şereflikoçhisar Belediyesi, bölgenin daha güvenli ve yaşanabilir bir yer haline gelmesi için geleceğe yönelik plan ve projeler geliştirmeye de devam ediyor.

Altyapı projelerinden sosyal hizmetlere kadar geniş bir yelpazede çalışmalar yürüten belediye, vatandaşların her türlü ihtiyacına cevap vermeyi hedefliyor. Başkan Koçak, bu projelerin hayata geçirilmesi için gerekli tüm adımları atmaya kararlı olduklarını belirtti.