Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı, vatandaşların ekonomik sıkıntılarına bir nebze olsun yardımcı olabilmek amacıyla halk ekmek satışlarına başladı. Uygulama, ilçenin çeşitli noktalarında büyük ilgi gördü.

Halk ekmek satışları, Atatürk Parkı ve Emek Mahallesi Şehit Yetiş Özdemir Parkı içerisinde gerçekleştiriliyor. Bu noktalar, hem ulaşım kolaylığı hem de halkın yoğun ilgi gösterdiği bölgeler olarak seçildi. Belediye yetkilileri, halk ekmek satışlarının başladığı ilk günden itibaren vatandaşların yoğun talebiyle karşılaştıklarını belirtti.

175 litre süte karşılık kira 175 litre süte karşılık kira

Şereflikoçhisar Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Ekonomik sıkıntıların arttığı bu dönemde, vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılayabilmeleri için halk ekmek satışlarını başlattık. Kıymetli hemşehrilerimizin yoğun ilgisi bizleri mutlu ediyor. İlçemize hayırlı olsun” denildi.

İlk günden itibaren Atatürk Parkı ve Emek Mahallesi Şehit Yetiş Özdemir Parkı'nda başlayan halk ekmek satışlarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Uygun fiyatlı ve kaliteli ekmeklere ulaşabilmenin mutluluğunu yaşayan halk, uygulamanın devam etmesini talep etti.

Muhabir: Burcu Çayan