Genç yaşta fenomen olan Serel Yereli'nin özel hayatı merak ediliyor. Peki, Serel Yereli kimdir? Serel Yereli kaç yaşında, aslen nereli?

Serel Yereli Kimdir?

Serel Yereli, 19 Nisan 1995 tarihinde İzmir'in Göztepe semtinde doğmuş ve ailesinin tek çocuğu olarak büyümüştür. Tam adı Buse Serel Yereli'dir. Genç yaşta oyunculuk ve müzikle ilgilenmeye başlayan Serel Yereli, başarılı bir kariyere adım atmıştır. İşte Serel Yereli'nin hayatı ve kariyeri hakkında detaylı bilgiler.

Çocukluğu ve Ailesi

Serel Yereli, babası eski milli hentbolcu Serdal Yereli'nin hentbol federasyonu başkanlığındaki görevinden dolayı çocukluğunu çeşitli ülkelerde geçirmiştir. Ne yazık ki, Serel Yereli henüz 16 yaşındayken babası ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir.

Eğitim ve Müzikal Başarılar

Küçük yaşlardan itibaren yeteneklerini geliştiren Serel Yereli, Londra'da müzikal oyunculuk eğitimi almıştır. Ortaokul yıllarında Grease, Mamma Mia ve Burlesque gibi müzikallerde başrol oynamış ve bu deneyimler onun sahne performansını pekiştirmiştir. Şu anda Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitimine devam etmektedir.

Erken Başarılar

Serel Yereli, çocuk yaşlarda bilimle de ilgilenmiştir. Bilim Çocuk Şenliği kapsamında Uzay Gemisi adlı çalışması ile TÜBİTAK tarafından ödül kazanmıştır. Ayrıca anaokulundayken TÜBİTAK tarafından düzenlenen bir yarışmada "Serel’in Uzay Gemisi" adlı projesi ile ödül kazanmıştır.

Müzik ve Televizyon Kariyeri

2012 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katılan Serel Yereli, Shakira'nın "Whenever, Wherever" şarkısını seslendirmiş ancak ilk turda elenmiştir.

Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir? Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir?

18 Ağustos 2016'da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan "Bodrum Masalı" adlı dizide Alara karakterine hayat vermiştir. Bu dizide Şevval Sam, Alperen Duymaz, Hilmi Cem İntepe, Murat Aygen, Timuçin Esen, Dilan Çiçek Deniz, Toprak Sağlam, Serhan Onat, Bora Cengiz, Kaan Çakır, Ebru Unurtan, Yener Gürsoy, Ezgi Şenler, Zehra Yılmaz, Nazlı Kar, Basri Albayrak, Cemalettin Çekmece, Tülin Yazkan, Tugay Bahşi gibi isimlerle birlikte rol almıştır.

Dil Yetenekleri ve Eğitim

Serel Yereli, İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca olmak üzere dört dil bilmektedir. Oyunculuk yeteneklerini geliştirmek için Craft Atölye bünyesinde ve oyuncu Bahar Kerimoğlu'ndan eğitim almıştır.

Muhabir: Haber Bülteni