Serkan Sağdıç, son dönemin dikkat çeken isimlerinden biridir. Özellikle Melek Mosso'nun "Kirpiklerin" adlı şarkısının klibinde sergilediği performansla tanınmıştır. Klipte iki sevgiliyi canlandıran Serkan Sağdıç'ın bu projedeki partneriyle yaşadığı arkadaşlık kısa sürede aşka dönüşmüş, bu durum ise basında geniş yankı bulmuştur.

Serkan Sağdıç Kimdir?

Serkan Sağdıç'ın hayatıyla ilgili detaylar oldukça sınırlıdır, ancak 2014 yılında Şahan Gökbakar'ın başrolünde olduğu "Recep İvedik 4" filminde rol aldığı bilinmektedir. Ayrıca modellik kariyeriyle de tanınan Sağdıç, çeşitli projelerde ve kampanyalarda yer almıştır. Şimdilerde ise modellik ve oyunculuk kariyerine devam etmektedir.

TOGG Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı kimdir? TOGG Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı kimdir?

Melek Mosso Kimdir?

Melek Mosso, Türk müzik dünyasının öne çıkan isimlerinden biridir. 11 Kasım 1988 tarihinde Kayseri’de dünyaya gelen Mosso, müziğe olan ilgisini çok genç yaşlarda keşfetmiştir. Yedi yaşında ilk bestesini yaparak müzikle tanışmış, dokuz yaşında Denizli Belediye Konservatuvarı'nda bağlama ve Türk Halk Müziği dersleri almaya başlamıştır. Eğitimine Güzel Sanatlar Lisesi'nde devam eden Mosso, lise döneminde yan flüt çalmaya başlamıştır.

Üniversite eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde tamamlayan Melek Mosso'nun gerçek soyismi 'Davarcı'dır. Ancak, sahne ismi olan 'Melek Mosso' İtalyanca 'gittikçe hızlanarak' anlamına gelen 'Mosso' kelimesinden alınmıştır.

İstanbul'a geldikten sonra Kadıköy - Beşiktaş vapur hattında müzik yaparak tanınırlığını artıran Mosso, piyano, yan flüt, solfej ve armoni dersleri vererek müzik kariyerini geliştirmiştir. Zbam The Band isimli grubu ile swing ve caz konseptli müzik yaparak çeşitli sahnelerde performans sergilemiştir.

Melek Mosso, bir firmanın düzenlediği şarkı yarışmasında jüri özel ödülünü kazanarak Akustikhane stüdyolarında kayıt şansı yakalamıştır. Ayrıca, 'O Ses Türkiye' yarışmasında yer almış ve 2018 yılında YouTube kanalında Yıldız Tilbe'nin 'Vursalar Ölemem' şarkısını coverlamış, bu parça yaklaşık 15 milyon kez dinlenmiştir.

Muhabir: Haber Bülteni