Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından açıklanan ve Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren kamuda tasarruf tedbirlerine personel servisi işletmecilerinin tepkisi sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya gelerek büyük bir miting düzenleyen personel servisi işletmecileri mağduriyetlerinin giderilmesi siyasi partilerden destek sağlama çabalarını sürdürüyor.

Bu çerçevede Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkan vekili Hasan Yıldırım ve beraberindeki heyet TBMM’de temaslarda bulundu.

Ankara Milletvekili Yüksel Arslan’ı ziyaret eden personel servis işletmecileri mağduriyetlerini bir kez daha dile getirdi.

Sincan'daki Yeni Sanayi ve Ticaret Merkezi'nin açılışı, Başkanı Ercan'ın katılımıyla gerçekleşti Sincan'daki Yeni Sanayi ve Ticaret Merkezi'nin açılışı, Başkanı Ercan'ın katılımıyla gerçekleşti

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan Yüksel Arslan servis işletmecilerine destek verdi. Arslan’ın açıklaması şöyle:

“Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkan Vekili Hasan Yıldırım ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederim.

"Tasarruf Tedbirleri" ile iflasın eşiğine getirilen 110 bin servisçi esnafı; "Ekonomi düzelecek, millet refaha kavuşacaksa anahtarlarımızı hemen teslim edelim..." diyor. Ancak AKP iktidarı sözde tasarruflarla milyonlarca mağdur oluşturup, faturayı millete kesmenin peşinde.”

Muhabir: Bünyamin Altıntaş