Çankaya Sinema Atölyesi, düzenlediği çeşitli etkinliklerle sinema kültürünü yaygınlaştırmayı amaçlıyor. Film gösterimleri ve söyleşiler, sinema tutkunlarını bir araya getirerek, sektördeki gelişmeleri ve yeni yapımları yakından takip etme fırsatı sunuyor. "Hara" filminin gösterimi de bu bağlamda gerçekleştirilecek.

Drama kategorisinde izleyiciyle buluşan "Hara" filmi, Türk sinemasının başarılı isimlerinden Dolunay Soysert, Nehir Erdoğan, Isabella Haddock ve Serkan Ercan gibi yetenekli oyuncuların performanslarıyla ses getirdi. Filmin senaryosu, insan ilişkileri ve duygusal bağları ele alırken, Taşdiken'in kendine özgü anlatım tarzıyla sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Çankaya Belediyesi ağaç budama çalışması devam ediyor Çankaya Belediyesi ağaç budama çalışması devam ediyor

ATALAY TAŞDİKEN İLE SÖYLEŞİ FIRSATI

Gösterim sonrasında, filmin yönetmeni Atalay Taşdiken ile yapılacak olan söyleşi, izleyicilere filmi derinlemesine anlama ve yaratım süreci hakkında bilgi edinme imkanı sağlayacak. Taşdiken, film yapım sürecine dair merak edilen soruları yanıtlayarak, sinemaseverlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

YARIN ÇANKAYA’DA İZLEYİCİLERLE BULUŞUYOR

Çankaya'da bulunan Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi, sanata ve sanatçılara verdiği destekle biliniyor. 23 Mayıs'ta gerçekleştirilecek "Hara" filmi gösterimi, merkezin sanatsal etkinlikleri arasında yer alıyor. Saat 19.00'da başlayacak olan etkinlik, sinema tutkunlarına hem filmi izleme hem de yönetmenle birebir etkileşimde bulunma fırsatı sunacak. Üstelik katılımlar da ücretsiz!

Muhabir: Hacer Koca