Son dönemin popüler komedyenlerinden Şevket Çoruh'un özel hayatı, hayranları tarafından merakla takip ediliyor. Özellikle Çoruh'un eşi Özge Turna hakkında araştırmalar yapılıyor. Peki, Şevket Çoruh'un eşi kimdir? Özge Turna kimdir? İşte detaylar...

Şevket Çoruh Kaç Kere Evlendi?

Şevket Çoruh, ilk evliliğini 1993 yılında oyuncu Günay Karacaoğlu ile yapmıştır. Bu evlilikten Gülenay adında bir kızı olan Çoruh, 2004 yılında Karacaoğlu ile yollarını ayırmıştır.

Daha sonra 2018 yılında Özge Turna ile evlenen Şevket Çoruh'un, bu evlilikten de Turna adında bir kız çocuğu olmuştur.

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan kimdir? Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan kimdir?

Şevket Çoruh'un Karısı Kim?

Özge Turna, Türkiye'de medya sektöründe tanınmış bir isimdir ve önemli bir kariyere sahiptir. Özellikle Türk dizi ve sinemasında başarılı bir oyuncu olan Şevket Çoruh ile olan evliliğiyle kamuoyunun dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Özge Turna Ne İş Yapıyor?

Özge Turna, lise ve üniversite eğitimini tamamladıktan sonra ulusal özel televizyon kanallarında çalışmaya başlamıştır. 2010 yılında Habertürk'te röportajlar yapmış ve daha sonra Star TV'de "Program Editörü" olarak görev almıştır. Şevket Çoruh ile olan ilişkileri 2014 yılında başlamış ve çift, 31 Aralık 2017'de sade bir nikah töreniyle evlenmiştir. Bu birlikteliklerinden 2020 yılında "Turna" adını verdikleri bir bebekleri dünyaya gelmiştir.

Şevket Çoruh ve Özge Turna, maddi zorluklara rağmen güçlü bir birliktelik sergilemişlerdir. Çift, sade ve anlamlı bir nikah töreniyle hayatlarını birleştirmiştir. Şevket Çoruh, bu evlilikten sonra ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştır.

Muhabir: Haber Bülteni