Ekonomi

Sigara fiyatlarına yeni zam: JTI grubu da etkilendi! Güncel fiyatlar açıklandı

Ülke genelinde ardı ardına gelen zamlar sigara fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı bir açıklama ile JTI sigara grubuna da zam yapıldığını duyurdu. İşte detaylar ve yeni fiyatlar...

Abone Ol

Sigara fiyatlarına gelen zamlar hız kesmeden devam ederken, JTI grubundaki sigaralara da yeni bir zam geldiği bildirildi. TBYD Başkanı Erol Dündar’ın açıklamasına göre, JTI grubunda en düşük sigara fiyatı 67 TL, en yüksek fiyat ise 165 TL olarak güncellendi.

Philip Morris Grubu da Zamlardan Etkilenmişti

Kısa süre önce Philip Morris (PM) sigara grubuna da zam yapılmış ve grubun en pahalı sigarası 81 TL, en uygun fiyatlı sigarası ise 72 TL olmuştu. Son olarak JTI grubuna yapılan zamlarla birlikte, piyasadaki sigara fiyatlarındaki artış eğilimi dikkat çekiyor.

Tüketiciler Zamlara Tepkili

Sigara fiyatlarındaki sürekli artışlar tüketicilerin tepkisini çekmeye devam ediyor. Özellikle düşük gelirli vatandaşlar, sigara fiyatlarındaki bu yükselişin bütçelerini zorladığını ifade ettiler.