Gündem

Simge Sağın'dan şok İcardi çıkışı! Wanda Nara olayından sonra fırsatı kaçırmadı...

Pop müziğin sevilen isimlerinden Simge Sağın, Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'ye olan hayranlığını açıkladı. Wanda Nara ile yollarını ayıran Icardi hakkında konuşan Sağın’ın İcardi ile ilgili söyledikleri olay oldu.

Abone Ol

Pop dünyasının sevilen isimlerinden Simge Sağın'ın 'Aşkın olayım' adlı şarkısı, Galatasaray taraftarlarınca İcardi'ye adanmıştı. Bunun üzerine şarkı, adeta İcardi ile özdeşleşti. Geçtiğimiz günlerde İcardi ve Wanda Nara'nın ayrıldığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu olayın yankıları sürerken Simge Sağın'dan beklenmedik bir çıkış geldi.

"O KİŞİ İCARDİ OLMALI"

Simge Sağın, 'Yakışıklı' isimli şarkısı ile ilgili değerlendirmede bulunurken yaptığı açıklamada, "Eğer 'Yakışıklı' şarkısı birine adanacaksa, bu kişi Icardi olmalı. O, gördüğüm en yakışıklı futbolculardan biri. Ona her şey yakışır," ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcının bu sözleri, müzik ve futbol camiasında geniş yankı buldu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon şampiyonluk mücadelesindeki en önemli isimlerinden biri olan Icardi, hem attığı goller hem de karizmasıyla taraftarların sevgilisi haline geldi. Simge Sağın'ın bu övgü dolu açıklamaları, hayranlarının dikkatini çekti ve sosyal medyada kısa sürede gündeme oturdu.