TÜGVA Ankara İcathane Akademi başvuruları başladı! TÜGVA Ankara İcathane Akademi başvuruları başladı!

Matt Selman, People dergisine verdiği röportajda, geleceği öngörmenin düşündüğümüz kadar karmaşık olmadığını söyledi. Selman, "Tarih ve matematik çalışırsanız, bazı olayların tahmin edilmesinin aslında kaçınılmaz olduğunu fark edersiniz" dedi. Yazar ekibinin, geçmişte yapılan hataları analiz ederek gelecekteki benzer hataları tahmin edebildiklerini belirtti.

"Sahte Tahminler Can Sıkıcı"

Dizinin bazı izleyicileri, sosyal medyada sahte görüntüler ve yanlış tahminlerle The Simpsons’ın olayları öngördüğünü iddia ediyor. Ancak Selman, bu durumun kendisini rahatsız ettiğini dile getirdi. "Gerçekten korkunç olaylar öngörüldüğünde tahminler anlamlı olur," diyen yapımcı, insanların bu tahminleri mistik ya da büyülü bir yetenek olarak görmek istemelerinin de tuhaf olduğunu ifade etti.

36 Sezon Boyunca Devam Eden Başarı

1989'dan bu yana yayında olan The Simpsons, tipik bir Amerikan ailesinin günlük yaşamını mizahi bir dille ele alıyor. Bu yıl itibarıyla 36. sezonuna ulaşan dizi, hâlâ geniş bir izleyici kitlesine sahip. Özellikle 1996'da yayınlanan bir bölümde, Donald Trump'a yönelik bir suikast sahnesi tartışmalara yol açmış ve Channel 4, bu sahnenin yeniden yayınlanmasını iptal etme kararı almıştı.

Derinlik Geçmişe Dayanıyor

Selman’a göre, dizideki olayların ve tahminlerin ardında yatan derinlik, tamamen geçmişteki olayların titiz bir şekilde incelenmesine dayanıyor. Yapımcı, geleceğe dair öngörülerin aslında geçmiş hatalardan çıkarılan derslerle oluşturulduğunu vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi