Yaşam

Siyah Kalp nerede çekiliyor? Siyah Kalp oyuncuları! Siyah Kalp dizisi konusu nedir?

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi "Siyah Kalp" bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Her Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak olan dizi, aşk, intikam ve tutkunun çarpıştığı sırlarla dolu bir ailenin hikayesini anlatıyor. Peki, Siyah Kalp nerede çekiliyor? Siyah Kalp oyuncuları kim? Siyah Kalp dizisi konusu nedir? Detaylar haberimizde...

Abone Ol

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi "Siyah Kalp" bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar’ın oturduğu, senaryosunu ise Yıldız Tunç’un kaleme aldığı "Siyah Kalp" dizisi, dikkat çeken oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusu ile izleyicileri ekran başına çekmeye hazırlanıyor.

Siyah Kalp Dizisinin Konusu Nedir?

"Siyah Kalp", genç yaşta ikizlerini terk eden Sumru’nun (Ece Uslu), varlıklı iş adamı Samet Şansalan (Burak Sergen) ile evlenmesinin ardından gelişen olayları konu alıyor. Yıllar sonra, Sumru’nun ikizleri Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), annelerinin kimliğini öğrenip Kapadokya’ya gelirler. Burada ihtişamlı bir konakta Nuh, Sevilay (Leyla Tanlar) ile karşılaşırken, Melek’in yolu Samet’in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ile kesişir. Sumru, çocuklarını ailesinden saklamaya çalışsa da, Melek ve Nuh ailenin içine sızmayı başarır.

Siyah Kalp Oyuncu Kadrosu ve Karakterler

"Siyah Kalp" dizisinin oyuncu kadrosunda pek çok tanınmış isim yer alıyor. Başrollerinde Burak Tozkoparan, Hafsanur Sancaktutan ve Aras Aydın’ın bulunduğu dizinin diğer önemli oyuncuları ise şöyle:

Ece Uslu: Sumru

Aras Aydın: Nuh

Leyla Tanlar: Sevilay

Hafsanur Sancaktutan: Melek

Burak Tozkoparan: Cihan

Esra Dermancıoğlu: Hikmet

Burak Sergen: Samet

Genco Özak: Esat

İlker Aksum: Tahsin

Bülent Polat: Bünyamin

Ayşe Tunaboylu: Enise

Gözde Çığacı: Canan

Derin İnce: Harika

Deniz Karabaş: Esma

Sema Çeyrekbaşı: Sakine

Işıl Yücesoy: Nihayet

Siyah Kalp Dizisi Nerede Çekiliyor?

"Siyah Kalp" dizisinin çekimleri, Türkiye’nin en güzel bölgelerinden biri olan Kapadokya’da yapılıyor. Kapadokya’nın eşsiz manzaraları, dizinin atmosferini ve hikayesini güçlendirecek şekilde kullanılıyor.

İlk Bölüm 12 Eylül Perşembe Günü

"Siyah Kalp", 12 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Dizinin fragmanları ve tanıtımları büyük ilgi gördü ve izleyiciler, dizinin ilk bölümünü heyecanla bekliyor. Her Perşembe akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelecek olan dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesi ile dikkat çekmeye devam edecek.