Başörtülü hakimi "laikliğe aykırı" olduğu için reddeden avukata hapis istemi Başörtülü hakimi "laikliğe aykırı" olduğu için reddeden avukata hapis istemi

Olay, saat 12.30 sularında Antalya’nın Muratpaşa ilçesi, Konyaaltı Sahili'ndeki falezlerin altında meydana geldi. İki dalgıç, sportif dalış yaptıkları sırada su altında kayalara takılmış bir kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Hemen su yüzeyine çıkan dalgıçlar, yakınlardaki bir işletmeden yardım isteyerek, 112 Acil Servis'e haber verilmesini sağladı. İhbar üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü’ne bağlı Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik ekipleri olay yerine intikal etti.

Cansız Beden Kaleiçi Yat Limanı’na Getirildi

Sahil Güvenlik’e bağlı dalgıçlar, cansız bedeni su altından çıkararak bir tekneye aldı ve Kaleiçi Yat Limanı’na götürdü. Üzerinde kıyafetleri bulunan kişinin, yapılan üst aramasında Ahmet Göçer (22) adına düzenlenmiş bir kimlik çıktı.

Yaklaşık 12 saattir su altında olduğu değerlendirilen Göçer’in bedeni, Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA