Türkiye İstanbul’da 19 yaşındaki iki kızı vahşice katledilmesiyle sarsıldı. İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i öldürüp daha sonra intihar eden 19 yaşındaki Semih Çelik’in cinayet günü yanında götürdüğü sırt çantasından çıkanlar katilin cinayeti önceden tasarladığını gözler önüne serdi.

Images-6

CİNAYET GÜNÜNE DAİR DETAYLAR NETLEŞİYOR

Güvenlik kamerası görüntülerinde, Semih Çelik'in Ayşenur Halil'i öldürdükten sonra Edirnekapı Surları'na gittiği, burada İkbal Uzuner'in de yanına gelerek surlara çıktığı görülüyor. Siyah kıyafetler giyen Çelik'in yanında taşıdığı siyah sırt çantası ise dikkat çekiyor.

Eed994E2 B37D 477C Ab0C E004Fbb0D1Cc Frame At 1M32S

SIRT ÇANTASINDA KANLI ARAÇLAR ÇIKTI

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Çelik'in çantasında kasaplık yaptığı dönemde kullandığı ve odasında sakladığı bıçak seti bulunuyordu. Çelik'in babası da bu durumu ifadesinde doğrulayarak, "Kasapta çalışırken aldığı bıçakları odasında saklardı. Bıçaklara dokunmamıza izin vermezdi, sinirlenirdi" demişti.

Semih Çelik-2

Ayrıca çantanın içinde bir urganın da bulunduğu iddia edilirken, bıçak seti ve ip, Semih Çelik'in cinayetleri önceden planladığını doğruluyor.

Casperlar not yolladı, kurşuna dizdi Casperlar not yolladı, kurşuna dizdi

Kaynak: Sabah