İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bahçesinde bir kişi, eşini öldürdükten sonra intihar etti. Yapılan araştırmada cinayeti işleyen kişinin 42 yaşındaki Erhan Önala, öldürdüğü eşi ise 37 yaşındaki eşi Berivan Önala tespit edildi. İncelemede, katil zanlının 22 adet uyuşturucu kullanmaktan kaydı çıktı.

Eşini Öldürüp İntihar Eden Şahıs Uyuşturucu Müptelası Çıktı

Dehşet saçan olay bugün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bahçesinde saat 13.20 sıralarında yaşandı. Olay saatinde “ ’Adam kadını ve kendini vurdu, yerde yatarlar’’ şeklinde polise ihbar geldi.

Bu ihbar üzerine polis ekipleri olay yerine acilen gitti. Bahçede ağaçlık alana giden polis ekipleri, yerde bir kadın ve erkeği ölmüş buldu. Yapılan ilk incelemede erekğin önce kadını öldürdüğü ardından intihar ettiği belirlendi. Şüphelinin yanında olayda kullandığı 1 adet kuru sıkıdan bozma tabanca ve 3 adet 9 mm kovan tespit edildi.

Sur katili Semih Çelik'in sırt çantasının sırrı çözüldü! İçinden çıkanlar kan dondurdu! Sur katili Semih Çelik'in sırt çantasının sırrı çözüldü! İçinden çıkanlar kan dondurdu!

Yapılan incelemede katil zanlısı Erhan Önala’nın inşaatlarda işçi olarak çalışıtğı ve 22 adet uyuşturucu kullanmaktan suç kaydı çıktı. Araştırmada aralarında güncel herhangi bir tedbir/uzaklaştırma kararının olmadığı tespit edildi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme sürüyor.

Kaynak: Haber Merkezi