Siyaset

Tanju Özcan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sitem: "73 kere randevu istedim, vermediniz"

Bolu Belediye Başkanı ve CHP eski milletvekili Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yaptığı randevu taleplerine bir kez daha dikkat çekti. Sosyal medya üzerinden paylaştığı videoyla seslenen Özcan, Cumhurbaşkanı'ndan defalarca randevu talep ettiğini ancak yanıt alamadığını belirterek, "Verin şu randevuyu, kurtulun" dedi.

Abone Ol

CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan, yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme geliyor. Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yönetimine yönelik eleştirileri sonrası partisinden uzaklaştırılan Özcan, bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitap etti. Özcan, sosyal medya hesabında yayınladığı videoyla Erdoğan'a seslenerek, "Bana yeni rota oluşturup Ankara'ya kadar tekrar yürütmeyin lütfen. Verin şu randevuyu kurtulun" ifadelerini kullandı.

"73 Kez Randevu İstedim, Yanıt Alamadım"

Özcan, videolu paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 73 kez randevu talebinde bulunduğunu belirterek şu sözleri dile getirdi:

"Sayın Cumhurbaşkanı'na çağrımdır! Sayın @RTErdogan, sizden 73 defa randevu istedim vermediniz. Bu süre içinde katil, darbeci, zalim dediğiniz herkes ile görüştünüz, benimle yine görüşmediniz. Nedir benim suçum, Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi olmak mı? Bana yeni rota oluşturup Ankara'ya kadar tekrar yürütmeyin lütfen. Verin şu randevuyu kurtulun."

"Adalet ve Değişim" Yürüyüşü Ses Getirmişti

Tanju Özcan, partisinin Yüksek Disiplin Kurulu tarafından ihraç istemiyle sevk edilmesinin ardından Bolu’dan Ankara’ya "Adalet ve Değişim" sloganıyla yürüyüş başlatmıştı. Bu yürüyüşü, CHP Genel Merkezi önünde sonlandırmıştı. Özcan, bu yürüyüşün ardından da siyasette dikkat çeken isimlerden biri haline gelmişti.