7 yıl aradan sonra “Kuantum 51” albümünü sevenleriyle buluşturan Tarkan, Gaziantep konserlerinde muhteşem bir performans sergiledi. Konserlerin açılışını albümde yer alan ve söz-müziği kendisine ait olan “YO” parçasıyla yapan Tarkan, “Darmaduman” ve “Müteşekkir” gibi yeni şarkılarını da seslendirdi. Alanı dolduran on binlerce hayranı, Tarkan’ın enerjisine eşlik etti.

Sahneye “Beni de havanız gibi sıcak karşıladığınız için çok teşekkür ederim. Gaziantep’i çok özlemişim. Ne güzel kavuştuk” sözleriyle çıkan Tarkan’a, sahnede Can Şengün (elektro gitar), Alp Ersönmez (bass gitar), Volkan Öktem (davul), Serhat Ersöz & Matthew Erdem (klavye), Ayhan Günyıl, Ateş Berker Öngören (akustik gitar), Faruk Emre Kürklüoğlu, Ozan Öztürk (vokal) gibi değerli müzisyenlerden oluşan orkestrası eşlik etti.

Hayranlarının yoğun isteği üzerine üçüncü kez sahneye çıkan Tarkan, “Bu akşam hep beraber deşarj olduk. Şu sahnede parıldayan birbirinden değerli müzisyen dostlarım ve sizler olmasaydınız olmazdı. Sizi çok seviyorum” dedi.

Dünyayı şaşkına çeviren olay: Mağarada 188 yaşında bir adam bulundu! Dünyayı şaşkına çeviren olay: Mağarada 188 yaşında bir adam bulundu!

Konserlerde yer alan Ceza da Gaziantep’teki kalabalığa hitaben, “Bugün burada dünyanın en güzel deniz manzarasına bakıyoruz. Festival heyecanımız devam ediyor, kavuştuğumuz için çok mutluyuz” sözleriyle seslendi. Ceza, “Dünyanın en iyi orkestrasıyla dünyanın en güzel seyircilerinin karşısında olmak büyük mutluluk. Antep’e sıcak derler ama buranın sıcaklığı sizin sayenizde” diyerek seyircilere teşekkür etti. Ceza, Sus Pus ve Yerli Plaka’nın yanı sıra, ilk haftasında 1 milyon dinlenmeyi geçen yeni albümü “Yatay Zeka”dan “Maytap” ve “Sonu Yok” şarkılarını da seslendirdi.

Sanatsever gençler, Gaziantep’te bu tarz etkinliklerin artmasını istedi. Gençlerden Rukiye Altuntaş, “Buraya eğlenmeye geldik. Çok güzel geçecek diye düşünüyorum. Ceza’nın dinleyicisi olarak geldim ama Tarkan’ı da seviyoruz. Sahne performanslarını merakla bekliyoruz” dedi. Berat Can Ermayası da, “Biz de katılmaya geldik. Her yıl bekliyoruz. Birbirinden güzel etkinlikler yapıyorlar. Gayet eğlenceli ve güzel bir ortam. Ben festivale Tarkan için geldim. Ceza’yı da çok seviyorum ama Tarkan benim için ayrı bir boyutta ve ülkemizin de starı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA