Denizli’nin Güney ilçesinde, tarladan dönen anne ve babasına pusu kuran oğul, tek kurşunla hem annesini hem de babasını vurdu. Olayda anne hayatını kaybederken, baba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Güney ilçesi Kargılık Mahallesi’nde meydana geldi. Alışveriş yaptıktan sonra kırsal mahalledeki evlerine dönen Yaşar Akdağlı ve eşi Cennet Akdağlı (55), sepetli motosikletle evlerine yaklaşırken pusuya düşürüldü. Av tüfeğiyle ateş edilen çiftte, Cennet Akdağlı olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Yaşar Akdağlı ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

“Korkutmak İçin Ateş Ettim”

Olay sonrası cinayet ihbarında bulunan Hakan Akdağlı, ifadesinde babasının kendisine eziyet ettiğini ve onu korkutmak amacıyla ateş ettiğini belirtti. Hakan Akdağlı, babasının yardım çağrısı üzerine olay yerine gidip ambulans çağırdığını söyledi.

Jandarma Samanlıkta Buldu

İhbar üzerine Denizli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, geniş çaplı bir çalışma başlattı. Jandarma, cinayetin failini samanlıkta saklanırken buldu. Hakan Akdağlı ve olayla bağlantılı olduğu düşünülen iki şüpheli daha gözaltına alındı.

“Kasten ve Tasarlayarak Adam Öldürmek” Suçundan Mahkemeye Sevk Edildi

Cinayetle ilgili sorgulanan Hakan Akdağlı, suçunu itiraf etti. İlk ifadesinde babasının kendisine eziyet edip dövdüğünü, onu korkutmak için ateş ettiğini belirtti. Jandarmadaki sorgusunun ardından "kasten ve tasarlayarak adam öldürmek" suçundan adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, yoğun bakımda tedavi gören Yaşar Akdağlı'nın entübe edildiği ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

İntihar eden baba öldürdüğü 4 çocuğu ve eşiyle toprağa verildi İntihar eden baba öldürdüğü 4 çocuğu ve eşiyle toprağa verildi

Kaynak: İHA