Kadri Özcan'ın adaptasyonuyla sahnelenen "Palto", dünya çapında birçok festivalde büyük beğeni topladı. Sırbistan Belgrad’da düzenlenen International Monodrama and Pantomime Festivali’nde sahne aldıktan sonra, 2. Berlin Türk Tiyatroları Festivali'nde de seyirciyle buluştu. 2018 yılında ise Tiflis Liberty Tiyatrosu’nda Gürcü tiyatro severlere özel olarak davet edildi.

Akaki Akakievich'in Gözünden Anlatılıyor

"Palto" oyunu, Nikolay Gogol'ün yazdığı hikayenin kahramanı Akaki Akakievich'in gözünden olayları anlatıyor. Sürpriz finali ve Kadri Özcan'ın üstün oyunculuk performansıyla izleyicileri etkileyen oyun, eleştirmenlerden tam not aldı. Gogol’ün ölümsüz eserine saygı duruşu niteliğinde olan yapım, sahnelendiği her yerde büyük beğeni topluyor.

Sahne Arkasında Başarılı İsimler

Oyun yazarı Nikolai Vasilievich Gogol'ün kaleme aldığı bu eşsiz eserin adaptasyonu Kadri Özcan’a ait. Mine Acar'ın yönetmenliğinde sahneye taşınan oyunda, dekor tasarımı Selim Cinisli tarafından yapıldı. Müzikleri Peter Gundry tarafından bestelenen oyunun yönetmen yardımcısı ise Başak Anat Özcan.

Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor

Oyun Yarın Akşam, Kaçırmayın!

Yarın akşam saat 20.30'da Erol Demiröz Yeni Meydan Sahnesi'nde gerçekleşecek olan "Palto"yu kaçırmayın. Tiyatro severler için unutulmaz bir deneyim sunacak olan tek kişilik performans, sanatseverlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Hem yerli hem de uluslararası festivallerde beğeni toplamış olan bu oyunu izlemek için biletlerinizi şimdiden alın!

Muhabir: Hacer Koca