Trendyol 1. Lig’de milli ara sonrası başlayan 9. hafta maçları sona erdi. Haftanın dikkat çeken takımı, en az yenilen takım unvanını sürdüren Ankara Keçiörengücü oldu. Puan farklarının açıldığı haftada, Kocaelispor 19 puanla liderliğini korurken, Erzurumspor 16 puanla ikinci, Karagümrük ise 15 puanla üçüncü sırada yer aldı. Ligin alt sıralarında ise Sakaryaspor, Adanaspor ve Yeni Malatyaspor bulunuyor.

Cizre Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Çağlı istifa etti! Cizre Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Çağlı istifa etti!

Keçiörengücü’nden Son Dakika Golü!

Başkentin 1. Lig temsilcilerinden Ankara Keçiörengücü, 9. hafta mücadelesinde deplasmanda Esenler Erokspor ile karşılaştı. Maç boyunca önde olan ev sahibi ekip, son dakikalarda beraberliğe razı oldu. Ankara Keçiörengücü, Oğuzhan Ayaydın’ın 90+6’da attığı kritik golle sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı ve 14 puanla haftayı 8. sırada tamamladı. Galibiyeti son anda kaçıran Esenler Erokspor ise 13 puanla 9. sıraya yerleşti.

Ligin En Az Yenilen Takımı: Ankara Keçiörengücü

Sezonun ilk 9 haftasında yalnızca 1 kez yenilgi yüzü gören Ankara Keçiörengücü, bu unvanını korumayı başardı. Ligin 2. haftasında Bandırmaspor’a 2-1 yenilen mor-beyazlı ekip, sonraki haftalarda mağlubiyet yaşamayarak ligin en az yenilen takımı oldu. Keçiörengücü'nü, 2 mağlubiyetle Kocaelispor, Karagümrük, Bandırmaspor ve Amed takımları takip ediyor.

Lider Kocaelispor, Farkı Açıyor!

Ligin zirvesinde ise Kocaelispor 19 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Takım, 9 maçta topladığı puanlarla rakiplerine fark atmayı başardı. Erzurumspor 16 puanla ikinci sırada yer alırken, Karagümrük ise 15 puanla üçüncü sırada kendine yer buldu.

Kaynak: Haber Merkezi