Umudun Kıyısında, Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi, Yüksek Sosyete ve Kasaba Doktoru gibi dizilerde önemli rollerde oynayan Gülşah Çomoğlu, iki yıl önce kanserle mücadele etmeye başladı. Çomoğlu'nun kansere karşı verdiği mücadeleden üzücü haber geldi. Pera adında bir kız çocuğu bulunan Gülşah Çomoğlu, bugün hayata gözlerini yumdu.

AİLESİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Güzel oyuncunun, sosyal medya hesabından paylaşım yapan eşi Gökhan Günal, açıklamasında; "Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımın annesini maalesef kaybettik. Cenazesi yarın öğle namazına müteakip Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kalkacak, Kanlıca Mezarlığı'na defnedilecektir" ifadelerine yer verdi.

DOSTLARI VE MESLEKTAŞLARI ACIYA BOĞULDU

Kızılcık Şerbeti'nin başrol oyuncularından Ceren Karakoç Yalazoğlu, arkadaşı Gülşah Çomoğlu'nun vefatının ardından duygusal bir paylaşım yaptı. Yalazoğlu, "Ah Gülşah güzel arkadaşım. Sen beni bitirdin. Gittiğin yer incitmesin seni." dedi. Ayrıca, Çomoğlu'nun kuzeni olan genç oyuncu İlayda Alişan da sosyal medya üzerinden duygularını şu sözlerle paylaştı: "Canım kuzenimi kaybettik. Çok çok çok üzgünüz."

Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir? Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir?

GÜLŞAH ÇOMOĞLU KİMDİR?

30 Mayıs 1986'da Ankara'da doğan Gülşah Çomoğlu, Bilkent Üniversitesi Konservatuvar Bölümü'nden mezun oldu. Kariyeri boyunca İki Efendinin Kuşağı, Troyalı Kadınlar, Kafatası, Yeşil Kuş, Tanrı, Hürrem Sultan, Camdan Kalp, Venedik Taciri gibi birçok tiyatro oyununda sahne aldı. Televizyon kariyerinde ise Unutma Beni adlı dizide Asuman karakterini, Kasaba Doktoru'nda ise Bahar rolünü canlandırdı.

Muhabir: Haber Bülteni