Park, 7 Ekim tarihinden itibaren kapılarını kapatacak ve 12 Ekim'de öğle saatlerinden itibaren yeniden ziyaretçilere açılacak. Bu süreçte parkın altyapı, yeşil alan ve diğer tesislerinde bakım çalışmaları gerçekleştirilecek.

Mamak Belediyesi’nden Açıklama

Mamak Belediyesi, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla bu çalışmaların planlandığını belirtti. Açıklamada, "Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için, 7 Ekim - 12 Ekim tarihleri arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle Üreğil Millet Bahçesi geçici süreyle kullanıma kapatılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz," ifadelerine yer verildi.

Kafası bidona sıkışan köpeği kurtardı Kafası bidona sıkışan köpeği kurtardı

Yenilenen Üreğil Millet Bahçesi 12 Ekim’de Ziyarete Açılıyor

Bakım çalışmaları sırasında parkın çeşitli alanlarında yenileme ve iyileştirme faaliyetleri gerçekleştirilecek. Park, ziyaretçilerini daha bakımlı ve modern bir şekilde ağırlamaya devam edecek.

Çalışmalar Kapsamında Neler Yapılacak?

Parktaki bakım çalışmaları kapsamında yürüyüş yollarının düzenlenmesi, yeşil alanların bakımı ve spor alanlarının yenilenmesi gibi çeşitli iyileştirme faaliyetlerinin yapılması planlanıyor. Ayrıca, çocuk oyun alanları ve dinlenme bölgelerinde de çeşitli düzenlemeler gerçekleştirilecek.

Kaynak: Hacer Koca