Uşak Valisi Naci Aktaş, Banaz ilçesine bağlı Karaköse köyü yakınlarında devam eden orman yangınında incelemelerde bulundu. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında, ekiplerin söndürme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Vali Aktaş, yangın söndürme çalışmalarını yerinde inceleyerek, İl AFAD Müdürü Burak Edin’den bilgi aldı. Yangınla ilgili açıklamalarda bulunan Vali Aktaş, “81 araç ve 244 personelle söndürme mücadelesi devam ediyor. 3’ü orman teşkilatına, 2’si jandarmamıza ait 5 helikopterle havadan müdahale ediliyor. Şu an itibariyle çok şükür herhangi bir can kaybımız yok. Yakında bulunan Karaköse köyü için de tehdit riski gözükmemektedir. Yangın söndürme çalışmamız devam etmektedir” dedi.

Bölgedeki incelemelerinin ardından Karaköse köyünü ziyaret eden Vali Aktaş, yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bu sırada, bir vatandaşın yangın nedeniyle gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Yangınla ilgili çalışmaların sürmesi ve durumu kontrol altına almak için ekiplerin özverili bir şekilde çalıştığı bildirildi.

Kayıp olan şahsın aracında kan izi tespit edildi! Ekipler devreye girdi Kayıp olan şahsın aracında kan izi tespit edildi! Ekipler devreye girdi
 
 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı