Alman anne ve kızı Çankırı'da Müslüman oldu Alman anne ve kızı Çankırı'da Müslüman oldu

Adıyaman Valisi Osman Varol, il merkezi İndere (Zey) bölgesinde yapılan kalıcı deprem konutları inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Varol, hem konutlarda hem de inşaat alanında detaylı bir inceleme gerçekleştirdi.

826 blok ve 16 bin 433 daireden oluşan kalıcı deprem konutları projesinin hayata geçirildiği 200 dönüm arazi üzerinde yapılan çalışmaları yerinde gözlemleyen Vali Varol, proje hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Depremzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirilen bu önemli projenin ilerleyişini yakından takip eden Vali Varol, bölgedeki çalışmaların hızla ilerlemesi için gerekli desteğin sağlanması talimatını verdi.

HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLİYORUZ

Adıyaman’ı geleceği sağlam bir zemin üzerine daha güvenli ve daha güçlü bir şekilde yeniden imar edilirken geleceğe dair umutları yeşerttiklerini dile getiren Vali Osman Varol, “Yaşadığımız afetin acılarını bir nebze olsun unutmak ve yeni bir hayata adım atmak üzere Adıyaman’ın yeni yaşam alanı İndere kalıcı deprem konutları geleceğe umutla yükseliyor. Tünel kalıp sistemiyle inşa edilen ve yatay mimarinin esas alındığı kalıcı konutlarımızın bir an önce tamamlanması çalışmalar aralıksız devam ediyor. Mimari yapıları ve tasarımlarıyla vatandaşlarımızın ihtiyacına uygun bir şekilde inşa edilip yaşam kalitesini artıracak kalıcı deprem konutlarımızın ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA