Yaşam

Van'da Kültür Yolu Festivali'nde Şok Anlar: Cem Adrian’ın Yüzüne Pet Şişe Fırlatıldı!

Binlerce vatandaşın katıldığı Cem Adrian konserinde yaşanan olay, sanatçının soğukkanlı ve zarif tepkisiyle takdir topladı.

Abone Ol

Van Atatürk Kültür Parkı’nda düzenlenen ‘Kültür Yolu Festivali’ kapsamında sahne alan Cem Adrian, şarkı söylediği sırada yüzüne fırlatılan bir pet şişe ile karşılaştı. Konser öncesinde geniş güvenlik önlemleri alınmış olmasına rağmen kim tarafından atıldığı belirlenemeyen pet şişesi Adrian’ın yüzüne isabet etti.

Cem Adrian, binlerce hayranının alkışları arasında sahneye çıkarak en sevilen şarkılarını seslendirdiği sırada, yüzüne gelen pet şişeye rağmen konserine ara vermeden devam etti. Olayın hemen ardından sahneden konuşan Adrian, “Elimdeki gülü az önce pet şişe atan dostuma armağan ediyorum. Siz iletirsiniz ona, bayağı çalışmış olmalı ki hedefi tam doğru vurdu” diyerek zarif bir tepki gösterdi. Bu sözleriyle izleyicilerden büyük takdir toplayan sanatçı, performansını başarıyla sürdürdü.

Konserin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Cem Adrian, yaşanan olayla ilgili duygularını paylaştı. “Mahcubiyet ile ilgili mesaj ve yorumlar okuyorum. Ben çok iyi ve güzel hissediyorum. Böyle bir şey hissetmenize gerçekten gerek yok. Bir gül bahçesinde gibiydim. Bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez ‘ki ben dikeni de severim gülden ötürü...’ Muhteşemdiniz Van. Her şey için minnettarım” ifadelerini kullandı.

Cem Adrian’ın soğukkanlı ve nazik tavrı, hem sosyal medyada hem de konser alanında büyük beğeni topladı. Festival, yaşanan bu talihsiz olaya rağmen Van halkı için unutulmaz bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti.