Siyaset

Yavuz Ağıralioğlu'ndan yeni parti hamlesi

Yeni parti kurma sinyalleri veren eski İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, çalışmaların devam ettiğini ifade ederek "Ekonomiyi düzeltmek adına yol haritaları belirledik. Sorumluluklarımız ağır" cümlelerini aktardı.

Abone Ol

2023 yılında İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, İstanbul'da gerçekleştirilen Anadolu Yakası Muhtarları ve İl Dernek Başkanları toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Daha önce yeni bir parti kurma yönünde sinyaller veren Ağıralioğlu, çalışmaların devam ettiğini ve yanlışları doğruları analiz ettiklerini belirtti. 27 Temmuz'da iş insanlarıyla da bir araya gelen Ağıralioğlu, ekonomiyi düzeltmek adına belirlenen yol haritalarından bahsetti.

PARTİ İSİM VE AMBLEM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Toplantı öncesinde kendisini bekleyen ve partisinde görev almak isteyen yaklaşık 50 genç ile sohbet eden Ağıralioğlu, kuracağı partiye ilişkin isim ve amblem çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Vizyon ve misyonlarını da paylaşan Ağıralioğlu, "İçinde siyaset yapma ihtiyacı duyulmayacak bir vatan hayalini taşıyorum. Particiliğin çok az rastlandığı bir ülke haline gelebilmeyi diliyorum" şeklinde konuştu.

MİLLETİ VAZİFEYE ÇAĞIRDI

Ağıralioğlu, programa Emine Küçükali ve Murat Uçar gibi çalışma arkadaşları ile katıldı. Parti kurma çalışmalarını, milletin taleplerine yanıt vermek amacıyla gerçekleştirdiğini vurgulayan Ağıralioğlu, milletine borcu olduğunu ve bu ülkenin bugün yaşadıklarından daha iyisini yaşayacağına inandığını belirtti. Ağıralioğlu, Türk milletini müreffeh bir ülke kurabilmek adına vazifeye çağırdı.