Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünün “Beyaz Önlük Giyme Töreni” gerçekleşti. Öğrenciler, aileleri önünde beyaz önlük giymenin büyük heyecanı ve onurunu yaşadılar.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bahar Anafaroğlu, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nün ve öğrencilerimizin giydikleri beyaz önlüklerin öneminden bahsetti. Fizyoterapi bölümü olarak yetiştirdiklerin öğrencilerin mesleki kariyerini geliştiren, bilimsel bilgi becerisini kullanabilen öğrenciler olacağını inancı olduğunu belirtti. Katılım sağlayan değerli velilere teşekkürlerini iletti.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Akbaş’ın konuşmaları ile devam eden törende Prof. Dr. Akbaş, heyecanını ve mutluluğunu dile getirirken, öğrencilerimizin giydiği beyaz önlükleri meslek hayatları boyunca gururla taşımalarını istedi.

ASBÜ Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü’nden "Genç Yeşilay Tanıtımı" webinarı ASBÜ Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü’nden "Genç Yeşilay Tanıtımı" webinarı

Rektör Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu, saflığın ve temizliğin sembolü beyaz önlükleri giymenin sorumluluğundan, mesleğin etik ve ahlaki değerlerine sahip çıkılmasından bahsetmenin yanı sıra öğrencilerimize ve ailelerine teşekkürlerini iletti. Konuşmaların ardından 4. sınıf öğrencilerine beyaz önlükleri öğretim üyeleri tarafından giydirildi. Tören hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Muhabir: Sevda Ecem