Meteoroloji uyardı! Kar aniden bastıracak! 10 ile uyarı geldi Meteoroloji uyardı! Kar aniden bastıracak! 10 ile uyarı geldi

Mersin'in Mut ilçesinde düzenlenen Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci gününde ünlü sanatçı Zara ve Eypio, hayranlarını coşturdu. Mut Şehir Stadı'nda gerçekleştirilen konserde, ilçe halkı başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelen çok sayıda vatandaş bir araya geldi.

Zara'ya Plaket ve Kayısı Hediyesi

Konser öncesinde İlçe Kaymakamı İhsan Ayrancı ve Mut Belediye Başkanı Murat Orhan'dan plaket alan Zara, "Mutlular Zara'yla mutlu desek olur mu?" diyerek seyircileri selamladı. Ayrıca, Kaymakam ve Belediye Başkanı tarafından Zara'ya verilen kayısı hediyesiyle gülümseyen sanatçı, "Ağzımızı da ballandırıp gönderiyorsunuz, teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Unutulmaz Anlar ve Duygusal Duet

Zara, sahneye çıkarak hayranlarına Türküleriyle unutulmaz bir akşam yaşattı. Daha sonra sanatçı Eypio'yu da sahneye davet eden Zara, ikili unutulmaz bir düet performansı sergiledi. Sahnedeki enerjileriyle izleyicileri coşturan sanatçılar, seyircilere unutulmaz anlar yaşattı.

Festivalin ikinci gününde coşkulu bir konser izleyen ilçe halkı, Belediye Başkanı Murat Orhan'a teşekkür etti. Başkan Orhan'ın organizasyonuyla gerçekleşen etkinlik, Mut'un kültürel ve sanatsal hayatına önemli bir katkı sağladı.

Kaynak: İHA