Geçtiğimiz günlerde Çubuk Dumlupınar Mahallesine ziyaret gerçekleştiren ve vatandaşları TBMM’ye davet eden AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız dün Dumlupınar Mahallesi sakinlerini TBMM’de ağırladı.

Antalya'da 2 kişi çıplak şekilde köpeğe tecavüz etmeye kalkıştı Antalya'da 2 kişi çıplak şekilde köpeğe tecavüz etmeye kalkıştı

Mahalle sakinlerini kapıda karşılayan Zeynep Yıldız, vatandaşlarla yaptığı toplantıda Çubuk ilçesinde kendisini evin kızı gibi hissettiğini söyleyerek, Çubuk’un kendisi için çok önemli olduğunu, Çubuk’a yaptığı ziyaretlerden mutluluk duyduğunu belirtti.

Toplantıda Dumlupınar sakinleri mahalleleri için bazı taleplerde bulundu. Bazı vatandaşlar mahalleye 4-6 yaş Kur’an Kursu açılması gerektiğini, bazı vatandaşlar da Hanımlar Lokali’nde aktivitelerin artırılması yönünde taleplerde bulundu.
Vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen Zeynep Yıldız, “ Çubuk Türkiye’de en çok şehidi olan ilçelerden biri. Bu da Çubuk’un ne kadar vatanperverlik konusunda yüksek bilince sahip olduğunu gösteriyor. Bu yönü itibariyle Çubuk gerçekten çok kıymetli. Bu yüzden her zaman kendimizi Çubuk’a karşı borçlu hissediyoruz. Çubuk hiçbir zaman Cumhurbaşkanımıza desteğini eksik etmedi.” Diyerek Çubuk için gayretle çalışacaklarını belirtti.

Kendilerini sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan ve taleplerini dinleyen Zeynep Yıldız’a teşekkür eden vatandaşlar Yıldız’a çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaret sonrası vatandaşlar Zeynep Yıldız’la fotoğraf çektirdi.

Muhabir: Fatma Doğanay