Ankara'da geçtiğimiz yıllarda 15 Temmuz'da toplu taşıma araçları ücretsiz olarak hizmet verdi. 2024 yılı için henüz Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden resmi bir açıklama gelmedi. Ancak, 15 Temmuz Pazartesi günü için otobüslerin ücretsiz olması bekleniyor. Kesin bilgi almak için Başkent 153 çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük inşaat projesi: Adıyaman'da büyük deprem konutları projesi sürüyor Türkiye'nin en büyük inşaat projesi: Adıyaman'da büyük deprem konutları projesi sürüyor

Ankara'da 15 Temmuz'da EGO Otobüsler ve Metro Ücretsiz mi?

EGO otobüsleri ve metro hizmetleri hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Geçmiş yıllarda olduğu gibi, bu yıl da 15 Temmuz'da toplu taşıma araçlarının ücretsiz olması bekleniyor. Gelişmeleri takip etmek için Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin duyurularını kontrol edin.

15 Temmuz'da Başkentray Ücretsiz mi?

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, 15 Temmuz'da Başkentray seferleri ücretsiz olacak. Bu nedenle, 15 Temmuz'da Başkentray'ı kullanmak isteyen vatandaşlar ücretsiz olarak seyahat edebilecekler.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Nedir?

Demokrasi ve Millî Birlik Günü, Türkiye'de her yıl 15 Temmuz'da kutlanan bir resmî tatildir. 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında şehit olan 240'ı aşkın sivil, polis ve asker, bu özel günde dualarla anılmaktadır. 

15 Temmuz'da Diğer İllerde Toplu Taşıma Ücretsiz mi?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle, sadece Ankara'da değil, pek çok ilde toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak. Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı seferleri de bu özel gün kapsamında ücretsiz olarak hizmet verecek.

Muhabir: Haber Bülteni