Bursa'da Ortabağlar Mahallesi'nde meydana gelen trajik bir kaza, 3 yaşındaki Furkan Ö.'nün hayatını değiştirdi. Oyun oynamak için evinin önüne çıkan Furkan, aniden yola fırladı ve yaklaşan bir aracın altında kaldı. Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, küçük Furkan şimdi hastanede hayata tutunmaya çalışıyor.

Kaza, 6’ncı Kent Sokak'ta bulunan evinin önünde oyun oynayan Furkan'ın aniden yola fırlamasıyla gerçekleşti. Sokak arasından ilerleyen İbrahim Çınar'ın kullandığı otomobil, Furkan'a çarptı ve küçük çocuk otomobilin altında kaldı. Çevredekilerin hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aramasıyla birlikte, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Furkan, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

İntihar eden baba öldürdüğü 4 çocuğu ve eşiyle toprağa verildi İntihar eden baba öldürdüğü 4 çocuğu ve eşiyle toprağa verildi

Kaza yerinde inceleme yapan polis ekipleri, sürücü İbrahim Çınar'ı gözaltına aldı. Talihsiz kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Kaynak: İHA