AK Parti, vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana doğrudan görüş ve taleplerini iletebilmeleri için yeni bir uygulama başlatıyor. "Beyaz Sandık" adı verilen bu uygulama sayesinde, vatandaşlar mektuplar aracılığıyla Cumhurbaşkanı'na ulaşabilecek.

YAPAY ZEKÂ SÜZGEÇTEN GEÇİRECEK

Yeni Şafak'tan Resul Ekrem Şahan'ın haberine göre, vatandaşlar tarafından yazılan mektuplar, belirli bir süzgeçten geçirildikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ulaştırılacak. Bu süreçte yapay zekâ algoritması kullanılacak ve cumhurbaşkanının okuyacağı önemli talepler ve mesajlar seçilecek. Bu şekilde, halkın istekleri daha doğrudan ve verimli bir şekilde iletilmiş olacak.

GÖNÜL BAĞI GÜÇLENECEK

AK Parti'nin bu uygulamayı hayata geçirmesindeki temel hedef, parti ile halk arasındaki gönül bağını daha da güçlendirmek. Parti yetkilileri, "Beyaz Sandık" uygulamasının zaman içinde farklılaştırılarak sürdürüleceğini ve vatandaşlarla Erdoğan arasında yeni bir iletişim hattı kurulacağını belirtiyor.

TEŞKİLATTAN KAPALI ZARFLA GERİ BİLDİRİM

Sadece vatandaşlardan değil, AK Parti teşkilatından da görüş almak için bir başka uygulama devreye sokulacak. AK Parti, delege seçimlerini büyük ölçüde tamamladıktan sonra, parti delegelerine kapalı zarf usulüyle beklentilerini, uyarılarını ve önerilerini soracak. Her ilçede 400’ü aşkın delegeye sahip olan AK Parti, Türkiye genelinde yaklaşık 400 bin delegeden geri bildirim toplamayı planlıyor. Bu geri bildirimler, parti genel merkezine ulaşarak karar alma süreçlerinde değerlendirilecek.

Kadın cinayetlerine dikkat çekmek için TBMM kürsüsünde kefen açıldı! Kadın cinayetlerine dikkat çekmek için TBMM kürsüsünde kefen açıldı!

2028 YOLUNDA HATAYA YER YOK

2028 seçimlerine giden süreçte AK Parti, bu ve benzeri uygulamalarla halkın ve teşkilatın nabzını tutmayı amaçlıyor. Parti yetkilileri, bu kapsamlı ve kapsayıcı adımların hataya yer bırakmamak için atıldığını vurguluyor. "Beyaz Sandık" gibi projelerle, AK Parti’nin seçim yolunda daha güçlü adımlar atması bekleniyor.

Kaynak: Yeni Şafak