Filistin’le dayanışma eylemleri için sokağa çıkan Türkiye Komünist Partisi üyeleri ve vatandaşlar "İsrail mutlaka durdurulacak" sloganı ile İstanbul, Ankara ve İzmir'de eylem yaptılar.

 Türkiye'nin 3 büyük şehrinde Filistin'e destek İsrail'e tepki eylemleri olurken vatandaşların Ankara'da ki buluşma noktası Kızılay oldu.  "İşgalciler her zaman kaybeder" sloganıyla yürüyen binlerce kişi soykırımın faillerinin ABD ve NATO olduğunu vurguladı.

Akyurt Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri İlçe Jandarma Komutanlığı’nda ağırlandı Akyurt Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri İlçe Jandarma Komutanlığı’nda ağırlandı

08202490 5Bf3 4B75 Aa0E 5Abd66D8093D

BÖLGE HALKLARININ DİRENİŞİ KAZANACAK

TKP Ankara İl Başkanı Ali Ufuk Arıkan eylem esnasında yaptığı basın açıklamasında bölge haklarının direnişinin kazanacağını belirterek şunları söyledi: Bombalarınız, yalanlarınız, arkanızda duran çok uluslu şirketler tarafından doldurulan kasanız bölge halklarının direnişini asla yenemeyecektir. İnsanlık Filistin’de öldürdüğünüz her çocuğun, her yoksul insanın hesabını sizden soracak kadar güçlüdür. TKP'de bu büyük insanlığın bir parçasıdır ve sizin Türkiye’deki yalanlarınızı ve örtülü operasyonlarınızı, Yahudi düşmanlığına izin vermeksizin engelleme irade ve kararlılığına sahiptir.

56200125 E293 44A1 A033 B288Cdc6Fe2B

Kaynak: Onur Dedeoğlu