Son günlerde Ankara siyasetinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. İYİ Parti ile bir şekilde yolları ayrılan Ankara Milletvekili Adnan Beker ile Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ı ziyaret etmesi siyasi kulisleri hareketlendirdi.

İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye geçen Ankara Milletvekili Adnen Beker, İYİ Parti’den ihraç edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan sosyal medya hesaplarından ziyaretle ilgili peş peşe paylaşımlarda bulundu.

MHP Ankara 3. Bölge Teşkilatı, Etimesgut İlçe Başkanlığı’nı Ziyaret Etti MHP Ankara 3. Bölge Teşkilatı, Etimesgut İlçe Başkanlığı’nı Ziyaret Etti

AK parti Ankara Milletvekili Adnan Peker paylaşımında “Keçiören Belediye Başkanı, kıymetli kardeşim Sayın Mesut Özarslan’a ve Belediye Personeline misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Keçiörenli hemşehrilerimiz ile gönül birliği içerisinde başarılı bir belediyecilik yapacağına inancım tamdır” dedi.

Bu paylaşımın ardından Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır da sosyal medya hesabından “Keçiören Belediye Başkanı seçilen kıymetli dostum Sayın Mesut Özarslan’a Ankara Milletvekilimiz Sayın Adnan Beker ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Keçiörenli vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyor, başkanımıza muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKANIN PAYLAŞIMI

CHP Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan da sosyal medyadan yaptığı paylaşımında “Ankara Milletvekilimiz ve Ağabeyim Sayın Adnan Beker ve Sakarya Milletvekilimiz ve Ağabeyim Sayın Ümit Dikbayır'a nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AYRILMAZ İKİLİ

Bu arada Adnan Beker ile Ümit Dikbayır’ın birlikte ziyaret ettiği ilk kişinin Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan olmadığı ortaya çıktı.

İki milletvekili daha önce de Ankara’da faaliyet gösteren Bektaşlar Turizmin sahibi Aydın Bektaş ve  Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Kurtuluş Kara’yı ziyaret etmişti.

İki milletvekilinin bu tarz ziyaretleri, siyasi kulislerde yankı buldu. İkilinin yeni bir siyasi arayış içinde olup olmadıkları merak ediliyor.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş