Her gün farklı program ve etkinliklerle vatandaşlarla buluşan Bağımsız Ankara Milletvekili Adnan Beker’in bu sefer ki durağı Sincan Şoförler ve Otomobilciler Odası oldu.

Son ziyaretini Sincan Şoförler ve Otomobilciler Odası'na gerçekleştiren Adnan Beker, Oda Başkanı İsa Yalçın ve Sincan esnafıyla bir araya geldi.

G Z T U Wrv Xg A A L0 Yx

Ziyaret sırasında esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Beker, karşılaştığı sorunların çözümü için notlar aldı ve esnafa destek olacağını belirtti.

G Z T U Wrt Wc A Az Uu

Sincan’da halkla sık sık bir araya gelen milletvekili, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Sincan Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ve Sincan’daki esnaflarımızı ziyaret ettik. Oda Başkanımız Sn. İsa Yalçın ve esnafımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederim.” dedi.

G Z T U Wrs W M A Aq9Dq

Oda Başkanı İsa Yalçın ve oda üyeleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Beker’e verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ettiler.

Ziyaret fotoğraf  çekimiyle sona erdi.

G Z T U Wru Ww A A Y Nsa

Mezardaki Cem Garipoğlu mu? Adli Tıp Kurumu’ndan flaş açıklama! Mezardaki Cem Garipoğlu mu? Adli Tıp Kurumu’ndan flaş açıklama!

Kaynak: Fatma Doğanay