Teknoloji

Akdoğan Tech'ten insansız sistem kontrolü projesi 

Ankara Üniversitesi Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren Akdoğan Tech, insansız sistemlere olan bağlılığı gösteren yeni projesi Şahin Komutanı (Falcon Commander)'ı duyurdu. 

Abone Ol

Bu proje, insansız araçlar için yenilikçi bir komuta ve kontrol arayüzü sunmayı hedefliyor, donanım ve yazılım entegrasyonuyla kullanım kolaylığı ve gerçek zamanlı etkileşimleri ön plana çıkarıyor. 


Falcon Commander, çoklu platform desteği sunarak Steam Deck gibi birden fazla el konsoluyla uyumlu çalışabilme özelliği taşıyor. Gerçek zamanlı izleme yeteneği ile insansız sistemlerden canlı yayın ve durum güncellemeleri alınabiliyor. Ayrıca, taşınabilir konsol kontrolleri için optimize edilmiş sezgisel kullanıcı arayüzü ve gelişmiş görev planlama araçlarıyla donatılmış durumda. 


Telemetri verilerini kapsamlı bir şekilde izleme, kaydetme ve gelecekteki analizler için saklama imkanı sunan Falcon Commander, birden fazla insansız sistemi koordine etme ve yönetme yeteneği ile de öne çıkıyor. Modüler tasarımı sayesinde mevcut sistemlerle kolay entegrasyon sağlayabilen ve özelleştirilebilir kullanıcı arayüzü öğeleri sunan bu yenilikçi ürün, kullanıcı odaklı tasarımıyla operasyonel ihtiyaçlara uygun çözümler sunuyor.