Almanya'nın Köln kentinde gece saatlerinde bir kafede meydana gelen patlamada, iki kişi hafif şekilde yaralandı. Polis, patlamanın yerel saatle 02.45'te Longericher Caddesi'ndeki bir kafede gerçekleştiğini doğrularken, olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Yerel basında çıkan haberlere göre, patlama sonrası kafede yangın çıktı ve çevredeki binalar büyük zarar gördü. Çevre sakinleri, önce güçlü bir patlama sesi duyduklarını, ardından camların kırıldığı kafede yangın çıktığını belirtti.

Son Bir Ayda Üçüncü Patlama

Köln’de son bir ay içinde benzer patlamalar yaşandı. 16 Eylül'de bir Türk’e ait eğlence mekanında meydana gelen patlamada bir temizlik görevlisi yaralanmış, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde şüphelinin patlama öncesinde bina önüne poşet bıraktığı görülmüştü.

Ankara'da kavga hastanede devam etti: Yaralıların yakınları yeniden çatıştı! Ankara'da kavga hastanede devam etti: Yaralıların yakınları yeniden çatıştı!

18 Eylül'de de bir giyim mağazasının önünde meydana gelen patlamada bir kişi hafif yaralanmıştı. Bu patlamaların ardından, son olayla ilgili de geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Muhabir: Haber Bülteni