Meteoroloji uyardı! Kar aniden bastıracak! 10 ile uyarı geldi Meteoroloji uyardı! Kar aniden bastıracak! 10 ile uyarı geldi

Ankara Devlet Sahne Sanatları Çocuk Akademisi, Soner Satı'nın sanat yönetmenliğinde, Murat Yener Yıldırım'ın kaleme aldığı ve Sinem Satı ile Hande Şuvak'ın koreografisini yaptığı "Şirin Düşler Çocuk Müzikali"ni Mavi Salon'da sergilemeye hazırlanıyor. Eser, teknoloji bağımlılığından kurtuluş temasını işleyerek, Şirin'in masalsı yolculuğunu anlatıyor. Başrollerde Ertan Akay, Fatma Nur Akay, Güner Kızılkaya, İsmail Tatar, Leyla Ünal ve Yıldız Çam Özdemir gibi usta sanatçılar yer alıyor.

Bale, halk dansları, modern dans, sinema ve tiyatro unsurlarının bir araya geldiği bu muhteşem müzikalde, 80 kişilik dansçı kadrosu büyülü bir performans sergiliyor. Ankara Devlet Sahne Sanatları Çocuk Akademisi öğrencilerinin sahnelediği bu muhteşem eser, 4 yaş ve üzeri çocuklarla ailelerine unutulmaz bir deneyim sunuyor. "Şirin Düşler Çocuk Müzikali", tabiatın döngüsünü, baharın uyanışını ve yazın coşkusunu müzikal bir atmosferde yansıtarak, izleyicilere masalsı bir yolculuk vadediyor. Bu etkinlik, 2 Haziran 2024 tarihinde saat 19.00'da CSO ADA Ankara Mavi Salon'da gerçekleşecek.

Muhabir: Sevda Ecem