Teknoloji

Ankara Kalkınma Ajansı'ndan derin teknolojiye destek: ‘Deep TechAnkara’ hızlandırma programı başlıyor

Ankara Kalkınma Ajansı, bölgedeki derin teknoloji ekosistemini güçlendirmek için, başta yapay zeka olmak üzere, derin teknolojiler alanında çalışan start-up’lara yönelik hızlandırma programı başlatıyor.

Abone Ol

Ankara Kalkınma Ajansı, bölgedeki derin teknoloji ekosistemini güçlendirmek amacıyla, yapay zeka ve diğer derin teknolojiler alanında çalışan start-up'lara yönelik yeni bir hızlandırma programı başlatıyor.

'Deep TechAnkara' adı verilen bu program, Ankara'nın öncü kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği yaparak, derin teknoloji girişimlerinin büyüme ve ticarileşme süreçlerini hızlandırmayı ve bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

Program, yoğun araştırma, geliştirme ve yenilik gerektiren, geleneksel endüstriyel alanlarda büyük çaplı değişiklikler ve ilerlemeler sağlamayı amaçlayan teknolojiler geliştiren start-up'ları hedef alıyor. Özellikle yapay zeka odaklı çalışan derin teknoloji girişimlerinin, bu program sayesinde hızla gelişmesi ve ticarileşmesi planlanıyor.

PROGRAMA BAŞVURU EKRANI VE TARİHLERİ

'Deep TechAnkara' programına katılmak isteyen start-up'lar, programın detaylarına 'www.ankaraka.org.tr' adresinden ulaşabilir ve başvurularını 'https://form.jotform.com/242343156277962' üzerinden gerçekleştirebilirler.

Program için son başvuru tarihi ise 11 Ekim olarak belirlendi.