Ankara Kızılay'da Sembol Çarşı içinde bulunan Soysal GSM Shop'un sahibi telefon sektöründe çalışan Süleyman Soysal Başkent Ankara'nın birçok sektörde olduğu gibi telefon ve benzeri ürünlerde kalite , tedarik , çeşitlilik , tamir konusunda Türkiye'nin en iyisi olduğunu ve müşterilerinin taleplerini en iyi şekilde karşıladıklarını belirtti.

30 YILLIK BİRİKİM : İSTANBUL'A GİTMENİZE GEREK YOK

Telefon sektöründe 30 yıldır çalıştığını ve telefon imalatı , telefon toptan ihracat ve ithalat konusunda büyük bir tecrübeye sahip olduğunu vurgulayan Soysal şunları söyledi : Her türlü tamir , teknik , cihaz temini , çözümler ondan sonra cep telefonu ile ilgili her türlü parça temini konusunda Ankara'daki telefon sektörü çok güçlü. Müşteriler daha çok aksesuar , telefon , tablet gibi ürünleri soruyor. Sattığımız ürünlerin elektronik ve cam kaliteleri son derece iyi. Telefon ve elektronik ürünlerin ticaretinde bilindik ve tanıdık insanlarla alışveriş her zaman daha önemlidir. İstanbul'daki elektronik cihazların merkezi Doğubanka gitmenize gerek yok. Telefon konusunda Ankara önemli bir konumda. Bizim gibi esnaflar ulusal ve uluslararası tecrübemizle vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.

WhatsApp’tan Kullanıcıları Sevindirecek Yeni Özellik: Bilinmeyen Hesaplardan Gelen Mesajlar Engellenecek WhatsApp’tan Kullanıcıları Sevindirecek Yeni Özellik: Bilinmeyen Hesaplardan Gelen Mesajlar Engellenecek

Muhabir: Onur Dedeoğlu