Teknoloji

Ankara Üniversitesi Teknokent ve JAVDES işbirliğini genişletiyor

Ankara Üniversitesi Teknokent, Jandarma Asayiş Vakfı (JAVDES) ile Teknokent, bünyesindeki Ar-Ge firmalarına markalaşma, ticarileşme, iş geliştirme, satış-pazarlama ve finans kaynakları gibi konularda destek sağlamayı sürdürüyor.

Abone Ol

JAVDES'ten MEDBIOTEC’e Özel İnceleme

Ankara Üniversitesi Teknokent ile Jandarma Asayiş Vakfı (JAVDES) İşbirliği kapsamında, MEDBIOTEC'in üretim sahası ve laboratuvarları, JAVDES tarafından incelendi. İnceleme sırasında, JAVDES Genel Müdürü Ufuk Soyluoğlu ve Teknokent yetkilileri arasında çeşitli temaslar gerçekleştirildi. Bu temaslar, özellikle siber güvenlik ve ileri teknoloji konularında işbirliği fırsatlarına odaklandı.

Teknokent Ar-Ge Firmalarına Geniş Destek Sağlıyor

Ankara Üniversitesi Teknokent, bünyesindeki Ar-Ge firmalarının gelişimini desteklemek amacıyla markalaşma, ticarileşme, iş geliştirme ve satış-pazarlama gibi kritik alanlarda rehberlik ediyor. Bu süreçte, Teknokent firmalarının yenilikçi ürün ve hizmetlerinin ticarileştirilmesi ve global pazarlarda rekabet gücünün artırılması hedefleniyor.

Siber Güvenlik ve İleri Teknoloji Konularında İşbirliği

İşbirliği çerçevesinde, özellikle Siber Güvenlik Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Teknokent firmalarının ileri teknolojilerinin tanıtılması amacıyla görüşmeler gerçekleştirildi. Bu adımlar, Ankara Üniversitesi Teknokent ve JAVDES arasındaki işbirliğini güçlendirerek, Türkiye’nin güvenlik ve teknoloji alanındaki kapasitesini artırmayı amaçlıyor.

Ankara Üniversitesi Teknopark görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Ankara Üniversitesi Teknokent, Jandarma Asayiş Vakfı / JAVDES ile kurumsal işbirliğini geliştiriyor. Teknokent, bünyesindeki Ar-Ge firmalarına, markalaşma, ticarileşme, iş geliştirme, satış-pazarlama, finans kaynakları gibi esas konularda desteğini sürdürüyor.Bu kapsamda,MEDBIOTEC’in üretim sahası ve laboratuvarları işbirliği yapılan JAVDES tarafından incelendi. JAVDES http://Gen.Md.Ufuk Soyluoğlu ile ayrıca, Siber Güvenlik MYO başta, Teknokent firmalarımızın ileri teknolojileri ve ürünleriyle ilgili de temaslarda bulunduk." ifadeleri kullanıldı.