Yenimahalle'deki Kariyer Günleri'nin ilk misafiri Erdal Erzincan! Yenimahalle'deki Kariyer Günleri'nin ilk misafiri Erdal Erzincan!

Türkiye'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün verdiği talimatla 1932 yılında kurulan Ankara Kulübü Derneği'nin Seymenleri sadece Ankara'da değil Türkiye'nin hatta dünyanın birçok yerinde gösteriler sergiliyor. Birçok farklı etkinliğe katılan Ankara Kulübü Seymenleri son olarak Ostim Teknik Üniversitesinin Mezuniyet Töreninde katıldılar.

Ankara Kulübü Derneği  Çankaya Şube Seymenleri, davetlisi oldukları Ostim Teknik Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni programında yer aldı.

Ostim Teknik Üniversitesi, mezunlarını Batıkent Haydar Aliyev Parkı Amfisi'nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle geleceğe uğurlarken,  Seymenlerin sergilediği gösteri, coşkulu, duygu dolu anlar yaşayan öğrencilerin mezuniyet törenine ayrı bir anlam kattı.

REKTÖR SEYMEN KIYAFETİ GİYDİ

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka ile eğitmen Turhan Temur tarafından bir program dahilinde Seymen eğitimi verilen Ostim Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek ile üniversite öğretim üyesi ve öğrencileri de törende Seymen kıyafetli olarak, Ankara Kulübü Seymenlerinin sergilediği gösteriye eşlik etti.

Muhabir: Onur Dedeoğlu