Bahar Candan’ın ablası Nihal Candan, kardeşinin tahliyesinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. "Bahar'a 'Yaz meyvesi tadında dondurma gibisin' diyeceğim" diyen Nihal, kardeşiyle yeniden bir arada olmayı ve ona sarılmayı çok istediğini ifade etti. 

BİKİNİLİ POZUNU SOSYAL  MEDYADA PAYLAŞTI

Tahliyesinin ardından Bahar Candan, tatil için deniz kenarını tercih etti. Bu süreçte bikinili bir pozunu Instagram hesabında paylaşması, sosyal medyada yoğun tepkilere yol açtı. Kısa süre içinde kaldırılan bu paylaşım, birçok kullanıcı tarafından eleştirildi. Nihal Candan da ablasının bikinili fotoğrafını paylaşarak eleştirilerin odağı haline geldi. Kullanıcılar, "Hiç ders almamışlar" ve "Gündem yaratma peşindeler" gibi yorumlarla iki kardeşi hedef aldı.

BAHAR CANDAN CEVAP VERDİ

Bahar Candan, sosyal medya eleştirilerine yanıt vererek, "Sosyal medyada yaptığım paylaşımlar bazen absürt olabilir, ama ne kadar dejenere olmuş olabilirim ki?" diyerek kendini savundu. 

İran’dan Sert Uyarı: Hava Sahasını İsrail’e Açan Her Ülke Düşmanımız Olur İran’dan Sert Uyarı: Hava Sahasını İsrail’e Açan Her Ülke Düşmanımız Olur

İŞTE O POZ

Muhabir: Haber Bülteni